Droomtour

Een droom van een tour

Col de la MachineRondreis – Kamperen

Vragen over deze reis? Neem contact op.

Deze nieuwe reis gaat door de middelgebergten die tegen de Alpen aan liggen als de Drome, de Vercors en de Chartreuse en sluit af met een fantastische alpencol, de col du Glandon. Een aantrekkelijke manier om een paar nieuwe gebieden te leren kennen, lekker fit te worden aan het begin van de zomer en te genieten van schitterende natuur. Door de routeopties is deze tocht geschikt voor renners van ieder niveau en daarmee een mooie bestemming voor een fietsavontuur met vrienden.

Deze reis is als groep te boeken. Data in overleg.

Prijzen vanaf € 495.- p.p

Wat is bij de reis inbegrepen?

-Alle campinggelden
-Volgauto
-Bagagevervoer
-Technisch support
-Gids
-Routes
-sportdrank
-Een week parkeren

Wat is niet inbegrepen in de reissom?

-Heen en terugreis naar de start.
-Bijdragen voor het eten (€ 25 per dag)
-Consumpties onderweg
-Drankjes op de camping. Deze worden tegen vriendelijke prijzen aangeboden
-Sportvoeding
-Kampeeruitrusting. Deze dien je zelf mee te brengen. Wil je dat er een tentje en een matje voor je klaar ligt, dan kan daarvoor gezorgd worden. Voor €100 ligt er een Quechua tentje en een slaapmat voor je klaar. Deze zijn na de reis van jou. Geef bij je boeking of apart per mail aan dat je dit wilt.

De Droom tour is een geheel verzorgde reis. Dit betekent dat er een volgwagen is, je bagage vervoerd wordt en alle maaltijden door de kok bereid. Verder is er gereedschap en sportdrank voorhanden. Drankjes zijn tegen een kleine vergoeding te verkrijgen.

We eten gezamenlijk in de eettent. Je eigen tentje moet je wel zelf opzetten.

We overnachten op kleine campings. Vaak hooggelegen met fenomenale uitzichten. Zoals camping Le Croque Loisirs die we kennen uit Ik Vertrek. Deze camping in Puy Saint Vincent is het begin,- en eindpunt van deze reis.

De gpx files zijn te downloaden in de webshop.